• Meer dan 50.000 producten
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Dé lableverancier voor onderwijs en laboratoria
Medisch

Medisch

Werk je in een medische praktijk, kliniek of medisch lab? Vind de apparatuur, PBM en gebruiksartikelen die voldoen aan de hoge medische standaard hier in de VOS webshop.

Medische benodigdheden voor praktijk, lab en kliniek
Wil je medische benodigdheden bestellen voor jouw praktijk, lab of kliniek? Dan ben je bij VOS instrumenten op de juiste plek. In onze webshop vind je allerlei artikelen die werk in de medische sector makkelijker, veiliger en comfortabeler maken. Bijvoorbeeld persoonlijke beschermingsmiddelen zoals labjassen, disposables zoals naalden en apparatuur zoals luchtkwaliteitmeters.

Voordelige medische laboratoriumbenodigdheden en apparatuur
Onze medische laboratoriumbenodigdheden en apparatuur zijn geschikt voor medisch gebruik. Ze voldoen aan de richtlijnen zoals verplicht gesteld door de EU, en hun CE-markeringen tonen dat aan. Daarbuiten profiteer je van een extra voordeel: onze medische benodigdheden zijn scherp geprijsd. Combineer dat met onze persoonlijke service en snelle levering, en je weet bij welke online medische groothandel jij moet zijn.

VOS instrumenten, jouw medische groothandel
Bij VOS instrumenten profiteer je van meer dan 40 jaar ervaring en een ruim assortiment medische benodigdheden. Producten die werken in jouw medisch lab, kliniek of praktijk iedere dag opnieuw eenvoudiger maken. Als medische groothandel leveren wij A-merken zoals Memmert en Eppendorf, maar je kunt ook kiezen voor ons eigen voordelige VOS-label. Zo vind je bij VOS instrumenten alles om veilig en volgens de eisen die medische werkplekken en de EU stellen te werken. Binnen ieder budget.

Heb je hulp of een offerte op maat nodig? Vragen over onze medische benodigdheden? Wil je weten wat de beste keuze is voor jouw werkplek? Neem dan contact op met het VOS-team. We helpen je graag.

Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.