Meer dan 50.000 producten
 Ruim 40 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier


Onderwijs inrichtingLaboratorium inrichting

Specialist in laboratorium meubilair.

Vraag onderaan deze pagina geheel vrijblijvend informatie aan of ga naar VOS Meubilair.

Maatwerk dat perfect aansluit bij uw wensen. De beste kwaliteit voor de beste prijs. Volgens alle ARBO- en veiligheidseisen.

Het belang van een goede lab inrichting

Een wetenschapper haalt pas het maximale uit zichzelf met een goed laboratorium. Een goed laboratorium is ingericht met een perfecte samenwerking tussen comfort, kwaliteit en veiligheid.

  • Comfort zorgt voor een ergonomisch design en efficiënte looproutes. Goede ergonomie zorgt ervoor dat we comfortabel werken met plezier. Daarom werkt VOS meubilair met echte lab architecten.
  • Kwaliteit zorgt ervoor dat we jaar in jaar uit kunnen genieten van de laboratorium inrichting. Het staat voor goede en degelijke materialen met een representatieve uitstraling. Daarom gebruiken wij enkel lab meubilair van gerenommeerde Duitse makelij vervaardigd door Lab Interior.
  • Veiligheid zorgt ervoor dat de werkomgeving te allen tijde optimaal is ingericht zonder onnodige risico’s. Daarom voldoet al ons meubilair aan alle ARBO-, wettelijke en gewenste veiligheidseisen.

Laboratorium meubilairLab meubilair

Uw ideale laboratorium

Wilt u ook uw ideale laboratorium, met een optimale combinatie comfort, kwaliteit en veiligheid? Dan bent u bij VOS Meubilair aan het juiste adres. Wij werken samen met vakkundige architecten die speciaal zijn opgeleid op het gebied van laboratorium meubilair en inrichting. Geen wens is te gek en dankzij de ruime ervaring zijn vele situaties al reeds bekend. Hierdoor kunnen wij een laboratorium ontwerpen dat naadloos aansluit bij uw benodigdheden. 

Laboratorium inrichtinglab inrichting

Uw ideale practicumlokaal

Wilt u ook uw ideale practicumlokaal, met een optimale bruikbaarheid voor uw leerlingen waar wij ook veiligheid en ARBO- eisen in het ontwerp meenemen? Dan bent u bij VOS Meubilair aan het juiste adres! Wij werken met vakkundige architecten die speciaal zijn opgeleid op het gebied van onderwijs practica en weten hoe het er in de klas aan toe gaat.

Complete ontzorging

Een nieuw lab inrichten is niet niks. Dankzij onze unieke werkwijze wordt u van begin tot eind, van tekening tot plaatsing, compleet ontzorgd.  Zo heeft u gelijk een rustige start met uw nieuwe laboratorium. Want zeg nou zelf, een goed begin is toch het halve werk? 

Unieke werkwijze

Onze werkwijze is al even uniek als effectief. Door onze jarenlange ervaring met wat er op het gebied van laboratoriummeubilair gebeurt, weten wij precies waar de mogelijkheden en waar de valkuilen zitten. Eerst luisteren wij naar uw wensen en ideeën. Waar kunnen we u mee helpen? Hoe is de huidige situatie en waar wilt u heen?

Daarna gaan wij bij u langs voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden en wensen te bespreken, de ruimte op te meten en andere belangrijke gegevens te noteren. Rond deze tijd maakt u ook een keuze voor bijvoorbeeld de gewenste kleuren en lay-out.  Geen zorgen, wij geven u hiervoor alle tools die u nodig heeft, waaronder kleurensamples, inspiratiecatalogi, referenties en voorbeelden van verschillende lay-outs. Ook kan de architect, dankzij de ervaring en opleiding, u compleet ontzorgen met het ontwerp.

Nadat de wensen en keuzes zijn afgestemd gaat de architect aan de slag met de eerste tekeningen. De 3D tekeningen belichten het project letterlijk van alle kanten. Wij gaan daarbij niet over één nacht ijs. Voorstellen worden voortdurend bijgeschaafd, waarbij onze specialisten zich verdiepen in de haalbaarheid en kostenbeheersing. Zo weet u zeker dat uw bestelde laboratorium meubilair en inrichting optimaal aansluit bij uw wensen en komen we samen tot het beste resultaat.

Wanneer de tekeningen over en weer definitief zijn goedgekeurd kan de montagedatum worden vastgesteld. Ook voor de montage geldt dat u compleet wordt ontzorgd. Wij zorgen voor de montage én de installatie, uiteraard altijd in overleg met u als opdrachtgever. Na de installatie zorgen we er ook voor dat uw nieuwe laboratoriuminrichting schoon en opgeruimd wordt achtergelaten zodat u zorgeloos aan de slag kunt.

laboratoriummeubilairlaboratoriuminrichting

Het breedste assortiment

VOS meubilair kan u het breedste laboratorium meubilair assortiment bieden. Zuurkasten, kastenwanden, opslagkasten, tafelsystemen, multi-inzetbare meubels, werktafels, afzuigsystemen, energiezuilen, medisch meubilair, apothekerskasten, chemicaliën opslag, en meer. Uiteraard in alle mogelijke maten, materialen en uitvoeringen. Van Trespa tot keramische tegels, van Corian tot glas. Allemaal ontwikkeld met comfort, kwaliteit en veiligheid als basis.

Onze klanten vertellen

Door de jarenlange ervaring met laboratoriummeubilair en - inrichting beschikt VOS meubilair over een uitgebreide referentielijst. Deze sturen we graag persoonlijk aan u door. Ook kunnen we ook direct in contact brengen met eerdere klanten, zodat u één op één met ze kunt praten over hun ervaringen.

Vragen? Meer informatie?

Heeft u vragen? Zoekt u ook uw ideale laboratorium? Of heeft u alleen behoefte aan wat advies? Wij helpen u natuurlijk graag. Ga naar onze website VOS Meubilair of gebruik het onderstaande formulier om uw gegevens en/of vragen in te vullen en wij nemen binnen een werkdag contact met u op. 

VOS instrumenten is al 40 jaar de groothandel op het gebied van laboratoriumapparatuur en -producten. Daarnaast produceert VOS instrumenten onder de naam VOS meubilair laboratoriummeubilair. Functionaliteit, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit staan bij onze laboratorium inrichtingen altijd voorop.

Subscribe

* indicates required