Meer dan 50.000 producten
 Ruim 35 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / Kern RS-232/Bluetoothadapter
Prijsweergave

Uitvoeringen

Nr.ArtikelPrijs p/sAantal
6061-YKI-02DetailsKern RS-232/Bluetoothadapter
€ 290,00 excl. BTW
- Adapter voor de draadloos aansluiting van weegschalen, krachtmeters enz. met RS-232-interface op apparaten met Bluetooth, zoals Bluetooth-printers (bijv. KERN YKC-01), tablets, laptops, smartphones enz..
- Zo kunnen de weeggegevens op verschillende locaties of bij grote afstanden draadloos van één of meerdere weegschalen comfortabel naar een Bluetooth-printer worden doorgestuurd (bijbehorende software op Bluetooth-apparaat nodig, niet inbegrepen !!!!!).
- De compacte adapter met opvallend design kan meestal direct op de weegschaal worden aangesloten , d.w.z. een extra interfacekabel is niet nodig.
- De stroomtoevoer loopt direct via de weegschaal (mits compatibel) of met een standaard netadapter.
- Bereik tot 100 m in open veld, afhankelijk van hindernissen, zoals muren, de gevoeligheid van de antenne en de antennesoort van de ontvanger.
- Kruisen van zend- en ontvangstkabel via DCE/DTE-schakelaar.
-Leveringsomvang: RS-232/Bluetooth-adapter, netadapter (EU/UK/USA/AUS/CH), USB-A naar mini-USB-B-kabel , inverter-adapter (gender changer) , driver-cd.
-Voor de eerste configuratie is een computer met RS-232 aansluiting of USB-RS232-adapter nodig.
- Afmetingen (b x d x h): 46 x 34 x 16.5 mm.
- Energievoorziening: Netadapter/adapter bij de levering inbegrepen: CH | EURO.
- 2 Jaar garantie.

6061-YKI-01DetailsKern RS-232/Ethernetadapter
€ 345,01 excl. BTW
- Adapter voor het aansluiten van weegschalen, krachtmeters enz. met RS-232 interface op een IP-gebaseerd ethernet-netwerk.
- Met de adapter kan meetapparatuur direct geïntegreerd worden in de meeste bedrijfsnetwerken, met automatische configuratie via DHCP of statische IP-toewijzing.
- Op die manier is er vanuit het netwerk altijd kabel loos toegang tot de actuele meetgegevens.
- De adapter ondersteunt veel configuratiemogelijkheden met de inbegrepen administratiesoftware of via de web-interface.
- De inbegrepen driver zorgt voor toegang tot het meetapparaat met bestaande, niet-netwerk compatibele toepassingen via een virtuele COM-poort.
- Geschikt voor wandmontage , montage aan DIN-rails of vrijstaand.
- Leveringsomvang: RS-232-ethernet-adapter met 1x poort RS-232 , netadapter , cd (driver, software, gebruiksaanwijzing), plakvoetjes.
- Opmerking: Voordat u bestelt dient u overleg te plegen met uw netwerkbeheerder over de integratie van het apparaat in uw netwerk.
- Afmetingen (d x d x h):52 x 85 x 22 mm.
- Energievoorziening: Netadapter/adapter bij de levering inbegrepen: CH | EURO.
- 2 Jaar garantie.
6061-YKI-03DetailsKern RS-232/WLAN-Adapter
€ 820,00 excl. BTW
- Hoogwaardige adapter voor de WIFI verbinding van weegschalen, krachtmeters enz. met RS-232-interface op apparaten met WLAN, zoals tablets, laptops, smartphones enz.
- Zo kunnen de weeggegevens op verschillende locaties of bij grote afstanden draadloos van één of meerdere weegschalen comfortabel naar een WLAN-apparaat of een netwerk worden doorgestuurd (bijbehorende software op WLAN-apparaat nodig, niet inbegrepen!!!!!).
- Met de adapter kan meetapparatuur direct geïntegreerd worden in de meeste bedrijfsnetwerken met automatische configuratie via DHCP of statische IP-toewijzing.
- Op die manier is er vanuit het netwerk altijd draadloos toegang tot de actuele meetgegevens.
- De adapter ondersteunt veel configuratiemogelijkheden met de inbegrepen administratiesoftware of via de web-interface.
- De inbegrepen driver zorgt voor toegang tot het meetapparaat met bestaande, niet-netwerkcompatibele toepassingen, via een virtuele COM-poort.
- Compatibel met KERN-software Balance Connection.
- De adapter beschikt bovendien over een ethernet-interface voor de kabelaansluiting op een IP-gebaseerd ethernet-netwerk.
- De stroomaansluiting kan dankzij de schroefklemmen individueel via enkele aders of via de robuuste, geschroefde aansluiting op de netadapter tot stand worden gebracht.
- Groot ingangsbereik van 12V – 8V.
- Geschikt voor montage aan wand- en DIN-rail of vrijstaand.
- Opmerking: voordat u bestelt dient u overleg te plegen met uw netwerkbeheerder over de integratie van het apparaat in uw netwerk.
- Afmetingen ( b x d x h): 100 x 126 x 27 mm.
- Totale afmetingen (b x d x h): 100 x 126 x 228 mm.
- Energievoorziening: Netadapter/adapter bij de levering inbegrepen: CH | EURO
- 2 Jaar garantie.Specificaties:

MerkKern