Meer dan 50.000 producten
 Ruim 35 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / Sartorius Entris II Essential analytisch
Prijsweergave

Sartorius Entris II Essential analytisch

Artikelnummer:
VA-SartoriusBCEX22

Omschrijving:

Wegen van statisch of bewegend materiaal, het bepalen van percentages, pieken en netto of totaal gewichten of dichtheid, conversies en statistieken.. de Sartorius Entris II Essential Line analytische balansen zijn van alle markten thuis als het gaat om weegapplicaties. Deze serie omvat 6 modellen met ieder een andere combinatie van tochtkap, maximaal bereik en afleesbaarheid.

Snel en betrouwbaar

De Sartorius Entris II Essential-serie analytische weegschalen biedt zeer nauwkeurige resultaten via monolitische weegceltechnologie, jaar na jaar. Sartorius balansen zijn uitgerust met de snelste stabilisatietijd in zijn klasse. De volledige Entris II serie is voorzien van van de modernste weegsensoren en een hoge chemische bestendigheid. Door het gebruik van roestvrij staal, glas en PBT is de balans robuust en makkelijk te reinigen.

Sartorius balansen staan voor Duitse betrouwbaarheid en de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs: De Entris® II Essential-lijn is de enige in zijn klasse die zowel naast externe kalibratie ook isoCAL interne kalibratie, LED-touchscreen en maar liefst 12 ingebouwde applicaties biedt voor een gunstige prijs. isoCAL staat voor Internal Calibration and Adjustment. Deze functionaliteit verzorgt geautomatiseerde interne kalibratie op instelbare tijdpunten of temperatuur. Dankzij de regulatie van deze waarden en alarm wanneer deze vastgestelde kalibratiepunten overschreden worden, is deze serie analytische balansen uitermate geschikt bij werken volgens SOP en GLP of GMP-richtlijnen. De hybride LED and Touch technologie is slijtvast en intuïtief in bediening. De optie tot data output met interval is praktisch wanneer u dynamische weegacties moet uitvoeren. Alle data die wordt verzameld in de Entris II lijn kan door middel van de eenvoudige PC-aansluiting onmiddelijk geconverteerd worden naar een Microsoft Excel-sheet.

Kenmerken van de Sartorius Entris II Essential analytische balans-lijn
- isoCAL interne kalibratie of externe kalibratie met ijkgewicht
- Hybride LED and Touch scherm
- USB-C en RS232 interface
- 12 ingebouwde applicaties
- Snelle stabilisatietijd en diefstal/paswoord bescherming
- Plug and Play: de balans detecteert automatisch bijpassende accessoires na aansluiting
- PC-direct functionaliteit draagt data onmiddelijk over naar een Excel sheet
- Met of zonder hoogwaardige gecoate glazen omhuizing tegen tocht
- Maximaal gewicht van 60, 120 of 220 g en afleesbaarheid van 0.1 of 10 mg

Merk: Sartorius