Meer dan 50.000 producten
 Ruim 35 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / EnviSense CO2 Monitor
Prijsweergave

Artikelnummer:
61164-19100095A

Omschrijving:

Met de EnviSense CO2 monitor wordt het binnenklimaat constant geregistreerd. De monitor geeft direct inzicht in het CO2 niveau, de relatieve luchtvochtigheid en de binnentemperatuur van een ruimte.
Bij een ongezond binnenklimaat wordt er gewaarschuwd. De compact vormgegeven monitor is op iedere gewenste plek te plaatsen voor metingen in huis, op kantoor, school of op andere locaties.

De CO2 meter is uitgerust met een LCD scherm en 3 LED’s in de kleuren groen, geel en rood. Dit zijn de indicatoren voor het aanwezige CO2-gehalte. Het CO2-gehalte wordt gemeten in parts per million, de luchtvochtigheid in procenten en de temperatuur in graden Celsius. Als het CO2 gehalte te hoog is gaat er een alarm af, deze is naar wens in te stellen. De grafiek op het display geeft het verloop van het CO2-gehalte weer, zodat inzichtelijk is hoe de CO2-waarde de afgelopen minuten, uren of dagen is veranderd. De CO2-meter is los op een bureau te plaatsen, maar kan ook aan de muur bevestigd worden.
Ook beschikt deze CO2 monitor over een datalogger functie, via een usb kabel kunnen de data overgeheveld worden via een computer naar een Dashbord.
Voor een voorbeeld van het dashboard

De EnviSense CO2 meter voldoet aan de eisen die in het Bouwbesluit zijn omschreven. Dit houdt onder andere in dat de CO2 meter continu op elektrische netspanning functioneert en dat het apparaat zichzelf automatisch kalibreert. Ook heeft de meter een meetbereik van 0 - 5000 ppm en is deze voorzien van 3 kleurcodes: groen voor minder dan 800 ppm, geel voor 800 - 1200 ppm en rood voor een CO2-gehalte van 1200 en hoger. Dit is handmatig aan te passen. Om uiterste nauwkeurigheid te kunnen behalen werkt de CO2 meter met een NDIR sensor van hoge kwaliteit.

+ Meet CO2, temperatuur en vocht
+ Uitstekende indicatie voor luchtkwaliteit
+ Alarm naar wens in te stellen
+ Data tot 1 week terug inzichtelijk
+ 3 jaar garantie
+ Datalogger + digitaal dashboard


Aansluiting USB naar mini-USB (230V)
Breedte 120 Millimeter
Diepte 35 Millimeter
Hoogte 90 Millimeter
Opstarttijd 30 sec
Snoerlengte 1 Meter
Werkzame luchtvochtigheid tussen de 0% - 95% (niet-gecondenseerd)
Gewicht 0,170 kg
Geschikt voor CO2 meting Ja
Geschikt voor luchtvochtigheidsmeting Ja
Geschikt voor temperatuurmeting Ja
Meetbereik CO2 0 - 5000 ppm
Meetbereik luchtvochtigheid 5 - 95% RH
Meetbereik temperatuur 0 - 50 °C
Voeding 5 VDC (via de gratis bijgeleverde voedingsadapter) of via USB-poort.
Werkzame temperatuur tussen de 0°C tot 50°C

Merk: Overig