Meer dan 50.000 producten
 Ruim 35 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / Eppendorf ThermoMixer C
Prijsweergave

Eppendorf ThermoMixer C

Eppendorf ThermoMixer C
Prijs
€ 2.804,00excl. BTW
Voeg toe aan favorieten
Pagina afdrukken


Artikelnummer:
60183-5382000015

Omschrijving:

Mengen, koelen en verwarmen: De Eppendorf ThermoMixer™ C combineert unieke mengprestaties met een uitstekende temperatuurregeling om consistent complete, betrouwbare en reproduceerbare testresultaten te genereren. De ThermoMixer C is uw efficiënte partner bij uw mengwerkzaamheden dankzij zijn snelle en eenvoudig verwisselbare SmartBlocks voor alle gangbare reactievaten, verbeterde programmafuncties en hoge stabiliteit voor elke mengfrequentie. De toepassingen van deze mixer is uit te breiden met verschillende add-ons, zoals de ThermoTop: het optionele verwarmde Eppendorf ThermoTop deksel kan condensvorming zelfs in microliter reactievaatjes voorkomen in SmartBlocks tot 2 mL. De thermomixer wordt geleverd zonder blok en beschikt over een EU-stekker.

Controle over uw mengprestaties
De 2DMix – Control-technologie van deze alleskunner mengt vloeistoffen uiterst efficiënt in een gecontroleerde, circulaire beweging. Orbitale paden met een diameter van 3 mm en tot een snelheid van 3.000 tpm genereren in combinatie met de juiste mengkracht uitstekende mengprestaties, zelfs bij gecompliceerde mixwerkzaamheden. De verfijnde temperatuurregeling kan uw samples tegelijk mengen en incuberen. Wetting van het deksel en kruisbesmetting worden voorkomen dankzij de anti-morstechnologie.


Er is een grote verscheidenheid aan Eppendorf SmartBlocks beschikbaar voor de ThermoMixer C. Deze thermoblokken bieden u een brede flexibiliteit voor gebruik van bijna alle gangbare vaat- en plaatformaten. Geoptimaliseerd blokontwerp garandeert maximale temperatuuroverdracht naar het monster, en
de individueel sensorgestuurde Eppendorf SmartBlocks maken blokspecifieke kalibratie mogelijk. De blokken zijn snel een eenvoudig te wisselen dankzij de Eppendorf QuickRelease technologie. De Thermomixer C verwerkt alle gangbare vaten en plaatformaten van 5 µL tot 50 ml door verschillende Eppendorf SmartBlocks™.

Kenmerken van de Thermomixer C
- Basismodel met timer, zonder blok
- Afmetingen: 20,6?× 30,4?× 13,6?cm
- Vermogen: 220-240V / 50-60 hZ, Verbruik: 200 W
- Opwarmsnelheid van 7 °C/min bij gebruik van SmartBlock titerplaten
- Mengt, koelt en verwarmt waardoor samples tegelijk gemengd en geïncubeerd kunnen worden
- Nauwkeurige temperatuurregeling van 15 graden onder omgevingstemperatuur tot 100 °C
- Parameters zijn via de toetsen en het display eenvoudig en nauwkeug in te stellen en personaliseren
- Intuitieve en eenvoudige bediening die fysiek minimaal belast dankzij het Eppendorf PhysioCare Concept
- Los verkrijgbare SmartBlocks en verschillende optionele uitbreidingen maken uw werk nog makkelijker

Merk: Eppendorf

Bijpassende artikelen