Meer dan 50.000 producten
 Ruim 35 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / Eppendorf stapelbare shaker Innova S44i
Prijsweergave

Eppendorf stapelbare shaker Innova S44i

Eppendorf stapelbare shaker Innova S44i
Eppendorf stapelbare shaker Innova S44i
Eppendorf stapelbare shaker Innova S44i
Prijs
€ 0,00excl. BTW

Voeg toe aan favorieten
Contact
Pagina afdrukken

Kenmerken van de Eppendorf stapelbare shaker Innova S44i
- Eenvoudig te reinigen naadloze geïncubeerde shaker, stapelbaar tot 3 stuks
- Gekoeld of ongekoeld, eventueel met fotosynthetisch licht
- Stabiel, gelijkmatig en trillingsvrij schudden dankzij de robuuste Innova drievoudige excentrische aandrijving
- Met revolutionaire Eppendorf X-Drive en VisioNize touchscreen
- Platform afmetingen: 76?×?62 cm
- Temperatuur range: +5 (ongekoeld model) of - 20 (gekoeld model) °C tot 80 °C
- Schudsnelheid: 2.5 cm baans: 20?–?400 rpm of 5.1 cm baans: 20?–?300 rpm


Specificaties:

Artikelnummer:VA-EppendorfS44i
MerkEppendorf

Omschrijving:

Bent u op zoek naar een incubator shaker met hoge capaciteit, maar die minimaal ruimte in beslag neemt? De Eppendorf Innova S44i is het antwoord! Kies uit een gekoeld of ongekoeld model en opties zoals fotosynthetische LED verlichting, die u tot 3 stuks kunt stapelen voor maximale capaciteit met minimale ruimte.

De Innova S44i is een temperatuurgecontroleerde (gekoelde) stapelbare shaker met grote capaciteit, waardoor het gebruik van grote kolven in grote aantallen in een compact formaat mogelijk is. De iconische schuifdeur biedt gemakkelijke toegang tot uw monsters. De Eppendorf X-Drive maakt het mogelijk om hoge lasten bij hoge snelheden te schudden - ook wanneer u meerdere schudapparaten op elkaar heeft gestapeld.

Wat is de Eppendorf X-Drive?
De Eppendorf X-Drive is nauwkeurig ontworpen met vijf excentrische assen om zelfs de zwaarste belasting te balanceren en tegelijkertijd consistent en soepel te schudden. De intelligente tegengewichttechnologie van de Eppendorf X-Drive zorgt voor trillingsvrij schudden, zelfs bij ongelijke belastingen. Deze geavanceerde technologie detecteert onbalans en vertraagt ??tot een veilige snelheid om u en uw culturen te beschermen.

VisioNize bediening
De revolutionaire Eppendorf VisioNize touchscreen-gebruikersinterface van de Innova S44i biedt meer dan alleen een eenvoudige bediening. Dit display geeft alle informatie die u nodig heeft om het bedrijf te besturen en volgen: van grafiek tot herinnering, en met de mogelijkheid om rechten per gebruiker aan te passen. Kies voor meerstaps of cyclische programmering van temperatuur- of snelheidshellingen; programmeerbare LED-intensiteit (bij de optionele LED-lichtbakken) en onbeperkte programma-opslag met dit geavanceerde stapelbare incubatie schudapparaat.

Breid uw potentieel in het lab uit en gebruik de Innova S44i voor nog meer processen en toepassingen dan met de gemiddelde shaker:

  • Kweek bacteriën, gisten, schimmels, insectencellen, plantencellen en algen

  • Productie van plasmide-DNA en eiwitexpressie

  • Proces- en mediaontwikkeling

  • Mediascreening en optimalisatie

  • Zaadculturen voor opschaling van bioprocessen


  • Daarnaast zijn er opties mogelijk zoals fotosynthetisch LED-licht, verscheidene platforms en meer om de toepassingen van uw S44i nog verder uit te breiden. Neem contact met op voor meer informatie.