Meer dan 50.000 producten
 Ruim 35 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / Mettler Toledo Five Easy PH meter
Prijsweergave

Mettler Toledo Five Easy PH meter

Mettler Toledo Five Easy PH meter
Mettler Toledo Five Easy PH meter
Mettler Toledo Five Easy PH meter
Prijs
€ 0,00excl. BTW

Voeg toe aan favorieten
Contact
Pagina afdrukken


Specificaties:

Artikelnummer:VA-MettlerFiveEasy
MerkOverig

Omschrijving:

Intuitïef, ergonomisch en compact: de FiveEasy™ lijn pH-meters is de optimale keuze in uw laboratorium die weinig ruimte inneemt. De grote, makkelijk afleesbare display, de intuïtieve knoppenindeling en het eenvoudige menu van deze tafelmeter verzekeren een ongecompliceerde en voor eenieder snel te begrijpen gebruikswijze. De FiveEasy™ en FiveEasy Plus™-tafelmeters leveren hoogwaardige pH-, ORP- of geleidbaarheidsmetingen met één druk op de knop- voor een prijs die past bij elk budget.

Veel opties, klein oppervlak
Met een afmeting van 227 x 147 x 70 mm en een gewicht van slechts 0,63 kg is de meter eenvoudig te verplaatsen. Dankzij dit slanke, compacte en stapelbare ontwerp wordt kostbare ruimte op uw werktafel bespaard! Ook de afneembare elektrodehouder die aan de zijkant van de meter kan worden opgeborgen draagt hieraan bij.
De FiveEasy Plus serie biedt daarnaast geïntegreerde mogelijkheden voor het exporteren van data, zodat de meter rechtstreeks op een printer of computer met RS232 of USB-poorten kan worden aangesloten.

De FiveEasy serie heeft meerdere apart verkrijgbare opties om het gebruiksgemak nog verder te vergroten. pH-meting hangt niet alleen af van uw pH-meter. Alle componenten in uw systeem moeten optimaal werken om betrouwbare resultaten te leveren. Zorg ervoor dat uw elektrochemische systeem compleet is door de juiste elektrode, oplossingen en installatiediensten te kiezen voor uw specifieke behoeften.

Kenmerken van de FiveEasy™ pH meter
- pH bereik: 0 – 14
- Temperatuurbereik: 0 °C – 100 °C
- Makkelijk te vervoeren en compact
- Meet pH, geleidbaarheid en ORP waarden
- Geschikt voor gebruik in het lab

Kenmerken van de FiveEasy™ Plus pH meter
- pH bereik: -2 – 16
- Temperatuurbereik: -5 °C – 105 °C
- Geheugen: tot 200 metingen
- RS-232 interface
- Makkelijk te vervoeren en compact
- Meet pH, geleidbaarheid en ORP/mV waarden
- Geschikt voor gebruik in het lab