Meer dan 50.000 producten
 Ruim 35 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / Mettler Toledo Five Go PH meter
Prijsweergave

Mettler Toledo Five Go PH meter

Omschrijving:

Ergonomisch, robuust en intuïtief: de FiveGo™ draagbare pH meter biedt een hoogwaardige oplossing voor uw mobiele toepassingen in het lab, in productie, of zelfs bij buitenwerk. Dankzij de compacte vormgeving van slechts 188 x 77 x 33 mm en het lage gewicht is de FiveGo™ geschikt voor gebruik met één hand, en worden uw veldmetingen geoptimaliseerd en vereenvoudigd. De grote, makkelijk afleesbare display, de intuïtieve knoppenindeling en het eenvoudige menu van de meter verzekeren een ongecompliceerde en voor eenieder snel te begrijpen gebruikswijze.

Betrouwbare kwaliteitsmetingen voert u met deze meter niet alleen voor pH, maar ook voor geleidbaarheid, ORP of opgeloste zuurstof uit- voor een prijs die past bij elk budget.

Veldmetingen en accessoires
Dankzij de IP67-waterbestendigheid kan de FiveGo™ ook in natte, stoffige en veeleisende werkomgevingen worden gebruikt. De opvouwbare standaard garandeert een optimale displayweergave.

De FiveGo serie heeft meerdere apart verkrijgbare opties om het gebruiksgemak nog verder te vergroten, zoals de uGo™-draagkoffer: Deze koffer biedt de ideale bescherming en de juiste pasvorm voor de pH-meter, elektrode en alle benodigde accessoires voor regelmatige metingen in het veld. pH-meting hangt niet alleen af van uw pH-meter. Alle componenten in uw systeem moeten optimaal werken om betrouwbare resultaten te leveren. Zorg ervoor dat uw elektrochemische systeem compleet is door de juiste elektrode, oplossingen en installatiediensten te kiezen voor uw specifieke behoeften.

Kenmerken van de FiveGo™ pH meter
- pH bereik: 0 – 14
- Temperatuurbereik: 0 °C – 100 °C
- Geheugen: tot 200 metingen
- Makkelijk te vervoeren
- Meet pH, geleidbaarheid, ORP/mV en opgeloste zuurstof waarden
- Geschikt voor gebruik in het veld en in het lab
- Waterdicht en stofdicht (IP67)

Merk: Overig
Nr.ArtikelPrijs p/sAantal
60175-30266946Mettler Toledo FiveGo pH meter F2. Draagbare eenkanaals meter voor pH en ORP metingen. Resolutie pH: 0,01 Nauwkeurigheid pH (±): 0,01 Meetbereik mV: 0 Resolutie mV: 1 Nauwkeurigheid mV (±): 1 Temperatuurresolutie (+/-): 0,1 °C Temperatuurnauwkeurigheid (±): 0,5 °C ISM-ondersteuning: nee
€ 0,00 excl. BTW