Meer dan 50.000 producten
 Ruim 40 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / VOS PRO Koelincubators Personal ILP
Prijsweergave

VOS PRO Koelincubators Personal ILP

VOS PRO Koelincubators Personal ILP
VOS PRO Koelincubators Personal ILP
VOS PRO Koelincubators Personal ILP

De VOS PRO by Jeiotech ILP incubators Personal: betaalbare koelincubatoren met een persoonlijke touch en Peltier-technologie. Deze handzame koelbroedstoven van ons eigen high-end label uit de ILP serie combineren een zeer betaalbare prijs met hoge ...
Lees verder

Kenmerken van de VOS PRO by Jeiotech koelincubators Personal ILP
- Betaalbaar en stapelbaar model voor de kleinere behoeften in uw lab
- Koelt nagenoeg stil en trillingsvrij dankzij de Peltier technologie
- Personal: programmeer tot 9 temperatuurstappen en 200 repetitieve incubatie cycli per profiel
- Temperatuurbereik van omgevingstemperatuur 10°C tot 40°C.
- Dubbele timer (1 min. tot 99 uur 59 min.)
- Betrouwbare prestaties dankzij toetsenbordvergrendelingsfunctie, overtemperatuur- en overspanningbeveiliging en open deur-alarmen
- RS-232-interface voor (externe) dataverzameling
- Monitor en bedien waar dan ook via een app op uw smartphone met de LC GreenBox (apart verkrijgbaar)
- Technische gegevens volgens DIN 12880.


Uitvoeringen

Nr.ArtikelPrijs p/sAantal
61062-AAH24032KDetailsVOS PRO koelincubator personal ILP-02
€ 2.941,02 excl. BTW
ILP-02 koelincubators Personal - Kamervolume (L): 14. - Temperatuurvariatie bij 25°C (± °C): 0.5. - Afmeting (B×D×H) Binnenkant (mm): 315×200×230. - Afmeting (B×D×H) Buitenkant (mm): 430×495×400. - Aantal roosters (inclusief / max.): 2 / 11. - Netto gewicht (kg): 27.5. - Elektrische vereisten (230V, 50 / 60Hz): 1.8A.
61062-AAH24042KDetailsVOS PRO koelincubator personal ILP-12
€ 4.628,93 excl. BTW
ILP-12 koelincubators Personal - Kamervolume (L): 48. - Temperatuurvariatie bij 25°C (± °C): 0.5. - Afmeting (B×D×H) Binnenkant (mm): 334×334×430. - Afmeting (B×D×H) Buitenkant (mm): 430×665×620. - Aantal roosters (inclusief / max.): 3 / 125. - Netto gewicht (kg): 49. - Elektrische vereisten (230V, 50 / 60Hz): 3.5A.

Specificaties:

VerwarmenJa
KoelenJa
MerkVOS pro by Jeiotech

Omschrijving:

De VOS PRO by Jeiotech ILP incubators Personal: betaalbare koelincubatoren met een persoonlijke touch en Peltier-technologie.

Deze handzame koelbroedstoven van ons eigen high-end label uit de ILP serie combineren een zeer betaalbare prijs met hoge betrouwbaarheid. De Peltier technologie waarborgt een soepel koelproces en doet dat vrijwel zonder trilling, geluid of warmte te genereren. De temperatuur in de werkkamer blijft constant dankzij de instelbare ventilator en de tweede deur van gehard glas, waardoor u ook uw gevoelige monsters te allen tijde kunt observeren tijdens incubatie.

Stapel uw capaciteit
Naast prijs en betrouwbaarheid is een groot voordeel van de ILP lage temperatuur incubators de mogelijkheid om ze te stapelen. Zo kunt u ondanks de relatief kleine apparaten eenvoudig de capaciteit in uw laboratorium vergroten. Hierbij beïnvloeden de gestapelde broedstoven elkaar niet in temperatuur en treedt geen oververhitting op, omdat iedere ILP voorzien is van milieuvriendelijk isolatiemateriaal (EPDM, met ASTM-C534-specificatie). En hoewel de incubator zelf een handzaam formaat heeft, boet u niet in op de werkruimte: door het ruimtebesparende ontwerp kunnen zelfs in het kleine model met een inhoud van 14 liter 2 Erlenmeyers van 1000 ml geplaatst worden.

Monitor vanaf uw smartphone
Het intuïtieve bedieningspaneel met helder LED-display biedt toegang tot de dubbele timer en het menu met de 3 meestgebruikte temperatuurinstellingen, 9 temperatuurstappen en maximaal 200 cycli programmeerbaar voor elk profiel - dat is de persoonlijke Personal touch! Dankzij de RS-232-interface kunt u de VOS PRO incubator eenvoudig op 2 manieren aansluiten op uw computer. Maar dat niet alleen: wanneer u de LC GreenBox toevoegt kunt u uw ILP koelincubator, waar u ook bent, met een app op uw mobiele telefoon monitoren en bedienen. De LC Greenbox zet via WiFi of LAN in uw lab een draadloze verbinding op via een cloud met het apparaat. Revolutionair!

Het VOS PRO label staat voor de hoogste kwaliteit in laboratoriumapparatuur en -benodigdheden. Daarom werken wij voor ons eigen high-end label samen met het gerenommeerde Zuid-Koreaanse bedrijf Jeiotech, dat de kunst van het creëeren van gebruiksvriendelijke, duurzame en moderne labapparatuur verstaat. En dat voor een prijs die niet te verslaan is! Naast de LC GreenBox zijn ook extra roestvrij stalen roosters en geperforeerde inlegplanken leverbaar als accessoire. Neem contact op voor meer informatie.

CE/Overtemp
CE/Overtemp

lndien het product niet op voorraad is, kan er een bijdrage worden gevraagd voor de transportkosten. Dit geldt alleen als het product speciaal op bestelling uit Zuid Korea moet komen.

Bijpassende artikelen