Meer dan 50.000 producten
 Ruim 35 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / Eppendorf ThermoStat C
Prijsweergave

Eppendorf ThermoStat C

Specificaties:

Artikelnummer:60183-5383000019
MerkEppendorf

Omschrijving:

Het ideale apparaat om temperaturen nauwkeurig in te stellen, te handhaven of juist tussentijds te wisselen: de Eppendorf ThermoStat C is de basis voor het verwarmen en koelen van bijna al uw reactievaten, van 5 µL tot 50 mL!
Nauwkeurige temperatuurregeling wordt bereikt voor de ThermoStat C door gebruik te maken van optimaal uitgebalanceerde verwarmings- en koelelementen volgens de peltier-technologie. Directe toetsen en timer zorgen voor gemakkelijk, gestandaardiseerd en intuïtief gebruik. Temperatuurtoetsen (4 °C, 16 °C, 37 °C, 56 °C en 95 °C) bieden snelle toegang tot veelgebruikte experimentele temperaturen. Het kleine voetje van de Thermostat C en de USB-aansluiting maakt het een flexibel te plaatsen apparaat, zodat het in direct armbereik op uw werktafel staan een gegeven is.

Dankzij de speciaal voor de thermostaat C ontwikkelde SmartBlocks, zijn vrijwel alle buisjes en platen te verwarmen of koelen in deze gevarieerde lijn thermoblokken. Ieder SmartBlock is geïsoleerd, waardoor het hanteren ervan altijd veilig is en u uw vingers niet verbrandt. De Eppendorf QuickRelease technologie garandeert daarnaast een eenvoudige en snelle blokwissel.

Dit verwarmings- en koelapparaat is uit te breiden met verscheidene opties, die het scala aan toepassingen vergroten:

 • Voor extra condensatiepreventie bij kleine volumes adviseren we het toevoegen van de Eppendorf ThermoTop; een verwarmd draadloos deksel met condensprotect-technologie.

 • De Eppendorf SmartExtender biedt een comfortabele incubatietool die gemakkelijk kan worden gebruikt als aanvulling op uw bestaande Eppendorf SmartBlocks en de Eppendorf ThermoStat C (ook geschikt voor Thermomixer C en Fx). met de Smart Extender wordt een tweede temperatuurinstelling mogelijk gemaakt voor een parallel thermoblok in dezelfde bewerkingsronde. • - Geschikt voor buizen en platen in volumes van 5 µL to 50 mL in combinatie met los verkrijgbare SmartBlocks
  - Gestandaardiseerde temperatuurtoetsen voor de meest gangbare experimentele temperaturen
  - tot 15 programmaslots voor flexibel gebruiksgemak
  - Timer met een bereik van 5 seconden to 99:30 uur- ook aaneengesloten
  - Uitstekende temperatuurnauwkeurigheid in een range van -10 °C tot 110 °C
  - Zeer snelle koelsnelheden tot 5 °C/min verkorten wachttijd aanzienlijk
  - Lage instelbare temperaturen (bijv. 4 °C of 0 °C) zelfs bij hogere omgevingstemperaturen mogelijk voor veilige monsterincubatie
  - Spanning: 220?–?240 V / 50?–?60 Hz Verbruik: 200 W
  - USB aansluiting
  - Afmetingen: 20,6?× 30,4?× 13,6?cm
  - Gewicht: 4,3 kg  Bijpassende artikelen

  Eppendorf SmartBlocks™
  Eppendorf SmartBlocks™
  Meerdere varianten v.a. €152,00
  excl. BTW