U bent hier: / Skelet Fred flexibel
Prijsweergave

Skelet Fred flexibel

Skelet Fred flexibel
Prijs
€478,00excl. BTW
Aantal
Voeg toe aan favorieten
Pagina afdrukken


Merk  :  3B

Artikelnummer:
6143-1013873

Omschrijving:

Menselijk skelet model Fred is flexibel en heeft de basiskwaliteit van artikel 6143 -1013853 (menselijk skelet Stan). De wervelkolom van skelet model Fred is bijna in staat alle menselijke bewegingen te kopiëren. Fred zal in een eenmaal aangenomen correcte of incorrecte houding blijven, alsmede een pathologisch trauma vertonen. Alle schedel bewegingen kunnen worden weergegeven met behulp van de hoofdgewrichten. Het perifeer zenuwstelsel en de wervelslagaders evenals een dorsolaterale hernia tussen de 3 en 4 ledenwervel is aangezet.

Sitemap

Prijzen exclusief btw en onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Prijzen zijn exclusief wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Adres

Koeweistraat 8
4181 CD Waardenburg

Tel: 0418-575080
E: info@vosinstrumenten.nl

K.v.K: Tiel: 23054445
BTW nr: NL00.75.91.019.B01

VOS instrumenten is sponsor van ToothCamp

Recycling apparatuur

VOS instrumenten is deelnemer van de Stichting Recycling Technologische Apparatuur (RTA), de RTA maakt het mogelijk om op een milieuverantwoorde wijze van uw elektronische apparatuur af te komen.
RTA-deelnemers én hun klanten kunnen apparatuur simpelweg GRATIS laten ophalen. Alles dat de RTA van u verlangt is dat u de RTA inseint via hun website en de apparatuur klaarzet. Kleine hoeveelheden kunt u met een speciale Stiching RTA doos zelf gratis versturen via PostNL.