U bent hier: / Wervelkolom mannelijk bekken
Prijsweergave

Wervelkolom mannelijk bekken

Wervelkolom mannelijk bekken
Prijs
€133,00excl. BTW
Aantal
Voeg toe aan favorieten
Pagina afdrukken


Merk  :  3B

Artikelnummer:
6143-1000123

Omschrijving:

Dit menselijk wervelkolom model toont de wervelkolom, het bekken en bovenste deel van het dijbeen. Het spierweefsel (rood) en de spier skelet aanhechting (blauw) zijn op de linkerzijde van het model aangegeven. De volgende functies zijn te vinden op dit wervelkolom model: - Volledig bekken (mannelijk) en occipitale plaat. - Wervelkolom felxibel gemonteerd. - L3 -L4 tussenwervelschijf trauma op ruggewervel. - Spinale zenuwuitgangen. - Halswervelslagader. - Beweegbare kop van het dijbeen. Het model wordt zonder standaard geleverd.

Sitemap

Prijzen exclusief btw en onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Prijzen zijn exclusief wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Adres

Koeweistraat 8
4181 CD Waardenburg

Tel: 0418-575080
E: info@vosinstrumenten.nl

K.v.K: Tiel: 23054445
BTW nr: NL00.75.91.019.B01

toothcamp

VOS instrumenten is sponsor van ToothCamp

Recycling apparatuur

VOS instrumenten is deelnemer van de Stichting Recycling Technologische Apparatuur (RTA), de RTA maakt het mogelijk om op een milieuverantwoorde wijze van uw elektronische apparatuur af te komen.
RTA-deelnemers én hun klanten kunnen apparatuur simpelweg GRATIS laten ophalen. Alles dat de RTA van u verlangt is dat u de RTA inseint via hun website en de apparatuur klaarzet. Kleine hoeveelheden kunt u met een speciale Stiching RTA doos zelf gratis versturen via PostNL.