U bent hier: / Plantaardige cel SOMSO
Prijsweergave

Plantaardige cel SOMSO

Plantaardige cel SOMSO
Prijs
€598,64excl. BTW
Aantal
Voeg toe aan favorieten
Pagina afdrukken


Merk  :  Somso

Artikelnummer:
6813-BOS16/1

Omschrijving:

Dit transparante model (ca. 6000x vergroot) toont een enigszins schematische afbeelding van een rijpe cel assimilatie van het weefsel van een plant. Het combineert zowel licht en elektronenmicroscoop aspecten en toont de cel componenten meestal met hun elektronen fijne structuur. Behalve de gelaagdheid van de celwand toont het model het cytoplasma en de essentiële celorganellen zoals:- Kern. - Chloroplasten.- Mitrochodriën.- Endoplasmatisch reticulum. - Dictyosomes. - Ribosomen. SOMSO naar Prof. Dr. W. Weber. Afmeting: 36 x 31 x 27cm (h x b x d).

Sitemap

Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Prijzen zijn exclusief wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Adres

Koeweistraat 8
4181 CD Waardenburg

Tel: 0418-575080
E: info@vosinstrumenten.nl

K.v.K: Tiel: 23054445
BTW nr: NL00.75.91.019.B01

Recycling apparatuur

VOS instrumenten is deelnemer van de Stichting Recycling Technologische Apparatuur (RTA), de RTA maakt het mogelijk om op een milieuverantwoorde wijze van uw elektronische apparatuur af te komen.
RTA-deelnemers én hun klanten kunnen apparatuur simpelweg GRATIS laten ophalen. Alles dat de RTA van u verlangt is dat u de RTA inseint via hun website en de apparatuur klaarzet. Kleine hoeveelheden kunt u met een speciale Stiching RTA doos zelf gratis versturen via PostNL.