Uitgelicht: Draadloze temperatuur sensor PASCO

Draadloze temperatuur sensor PASCO
Prijs
€47,03
€42,50

Artikelnummer:PS-3201

Draadloze PASCO temperatuur sensor, Bluetooth. Deze temperatuur sensor kan gebruikt worden zonder interface, dus koppel de sensor direct aan uw iPad, computer, tablet of Chromebook. De sensor heeft zijn eigen Bluetoothchip. De sensor heeft de mogelijkheid om zonder tussenkomst van een computer data op te slaan en deze later uit te lezen op een computer. De batterij in de sensor is een knoopcel. De sensor heeft een bereik van -40 graden Celsius tot 125 graden Celsius Resolutie:0,01 graad Nauwkeurigheid 0,5 graad Weegave: Graden (C en F) en Kelvin
Let op: De Bluetooth gebruikt voor deze interface is een Bluetooth module Versie 4.0 . In app pairing is mogelijk in Windows 10 (vanaf creators edition) indien een eerdere windows versie wordt gebruikt kunt u een dongle bij ons kopen. Voor iOs en de meeste Android apparaten is in app pairing gewoon mogelijk zonder deze dongle.
Voor een volledig overzicht van de mogelijkheden kunt u hier de catalogus inzien .


PASCO is al sinds 1964(!) internationaal toonaangevend op het gebied van het practicum materiaal. In Nederland wordt PASCO vertegenwoordigd door VOS instrumenten. Via het bekende computermeten met Science workshop is PASCO overgegaan naar het PASPORT sensoren systeem en tegenwoordig helemaal op Bluetooth. De uitwisselbaarheid van sensoren tussen verschillende soorten computers is bij PASCO eenvoudig gehouden. De sensoren zijn draadloos en bedraad te koppelen. De licenties van de PASCO software bestaan uit eenmalige bijdragen en dus niet jaarlijks terugkerend. In onze Frequently asked question sectie zijn veel gestelde vragen te vinden. mocht u meer willen weten dan kunt u ons natuurlijk bellen.

Biologie Scheikunde
Natuurkunde Interfaces en Dataloggers
Pasco software

Sensoren draadloos koppelen met tablets?

SPARKvue HD SPARKvue(iPhone)
SPARKvue HD - PASCO scientific SPARKvue - PASCO scientific

SPARKvue for Android (Supported devices)

SPARKvue for Android

De jongste telg uit de computermeetfamilie is de SPARKvue software. Deze software is te gebruiken op alle computerplatforms.

Het idee is om computermeten makkelijker en toegankelijker te maken binnen het practicumlokaal en dat is ons inziens gelukt! Van basisschool tot universiteit: voor iedereen zijn proeven beschikbaar. Voor de veeleisende gebruiker biedt PASCO de  Capstone software. Dit pakket geeft uitgebreidere mogelijkheden en is alleen voor Mac en Windows beschikbaar. 

Artikel over PASCO, maandblad Vives, september 2012.

Artikel over PASCO, maandblad Vives, december 2012.

Sitemap

Prijzen exclusief btw en onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Prijzen zijn exclusief wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Adres

Koeweistraat 8
4181 CD Waardenburg

Tel: 0418-575080
E: info@vosinstrumenten.nl

K.v.K: Tiel: 23054445
BTW nr: NL00.75.91.019.B01


Volg ons op twitter

toothcamp

VOS instrumenten is hoofdsponsor van Toothcamp