U bent hier:
Prijsweergave

PASCO is al sinds 1964(!) internationaal toonaangevend op het gebied van het practicum materiaal. In Nederland wordt PASCO vertegenwoordigd door VOS instrumenten. Via het bekende computermeten met Science workshop is PASCO overgegaan naar het PASPORT sensoren systeem en tegenwoordig helemaal op Bluetooth. De uitwisselbaarheid van sensoren tussen verschillende soorten computers is bij PASCO eenvoudig gehouden. De sensoren zijn draadloos en bedraad te koppelen. De licenties van de PASCO software bestaan uit eenmalige bijdragen en zijn dus niet jaarlijks terugkerend. In onze Frequently asked question sectie zijn veel gestelde vragen te vinden. mocht u meer willen weten dan kunt u ons natuurlijk bellen.

Biologie Scheikunde
Natuurkunde Interfaces en Dataloggers
Pasco software

Sensoren draadloos koppelen met tablets?

SPARKvue HD SPARKvue(iPhone)
SPARKvue HD - PASCO scientific SPARKvue - PASCO scientific

SPARKvue for Android (Supported devices)

SPARKvue for Android

De jongste telg uit de computermeetfamilie is de SPARKvue software. Deze software is te gebruiken op alle computerplatforms.

Het idee is om computermeten makkelijker en toegankelijker te maken binnen het practicumlokaal en dat is ons inziens gelukt! Van basisschool tot universiteit: voor iedereen zijn proeven beschikbaar. Voor de veeleisende gebruiker biedt PASCO de  Capstone software. Dit pakket geeft uitgebreidere mogelijkheden en is alleen voor Mac en Windows beschikbaar. 

Artikel over PASCO, maandblad Vives, september 2012.

Artikel over PASCO, maandblad Vives, december 2012.

Sitemap

Prijzen exclusief btw en onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Prijzen zijn exclusief wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Adres

Koeweistraat 8
4181 CD Waardenburg

Tel: 0418-575080
E: info@vosinstrumenten.nl

K.v.K: Tiel: 23054445
BTW nr: NL00.75.91.019.B01

toothcamp

VOS instrumenten is sponsor van ToothCamp

Recycling apparatuur

VOS instrumenten is deelnemer van de Stichting Recycling Technologische Apparatuur (RTA), de RTA maakt het mogelijk om op een milieuverantwoorde wijze van uw elektronische apparatuur af te komen.
RTA-deelnemers én hun klanten kunnen apparatuur simpelweg GRATIS laten ophalen. Alles dat de RTA van u verlangt is dat u de RTA inseint via hun website en de apparatuur klaarzet. Kleine hoeveelheden kunt u met een speciale Stiching RTA doos zelf gratis versturen via PostNL.