• Meer dan 50.000 producten
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Dé lableverancier voor laboratoria en onderwijs
Meubilair

VOS Meubilair

Wij weten wat er speelt
VOS meubilair specialiseert zich al meer dan 40 jaar in de inrichting van praktijklokalen voor het onderwijs en industriële laboratoria. Daarom, en omdat we onderdeel van de internationale VOS instrumenten-groep zijn, weten wij wat er zich op je tafels afspeelt.

Het resultaat? Meubilair dat er goed uitziet, goed functioneert en voldoet aan de ARBO-eisen. Maar jouw meubilair van VOS is vooral de ideale combinatie van comfort, kwaliteit en veiligheid.

Maatwerk met 10 jaar garantie
Ons vertrouwen in de kwaliteit van VOS laboratorium- en practicummeubilair bewijzen we met onze 10 jaar garantie. Uniek in de markt! In onze eigen fabriek maken wij het meubilair in samenwerking met vakkundige lab-architecten, precies zoals jij dat wilt. Scherp geprijsd maatwerk dus, in een ongelofelijk breed assortiment.

Zuurkasten, kastenwanden, opslagkasten, tafelsystemen, multi-inzetbare meubels, werktafels, afzuigsystemen, energiezuilen, medisch meubilair, apothekerskasten, chemicaliën-opslag en meer. In alle mogelijke maten, materialen en uitvoeringen. Dát ontdek je bij VOS meubilair.

Onze werkwijze in 4 stappen
Stap 1. Dankzij onze ruime ervaring zijn ook uitdagende situaties vaak al bekend bij ons. Maar onze sterkste kracht is dat we luisteren. Daarom vragen we je bij de vrijblijvende kennismaking hoe je huidige situatie is, en waar je heen wilt. Enthousiast over ons advies? Dan gaan we naar stap 2.

Stap 2. We komen bij je langs om samen de mogelijkheden en wensen te bespreken, de ruimte op te meten en andere belangrijke gegevens te noteren. Je kiest je gewenste kleuren en lay-out. Geen zorgen: wij geven je alle tools die je hiervoor nodig hebt, zoals kleurensamples, referenties en voorbeelden. Natuurlijk kan je projectmanager bij VOS je het ontwerp ook compleet uit handen nemen.

Stap 3. De architect gaat aan de slag met de eerste tekeningen, op basis van jouw keuzes. De 3D-tekeningen belichten je project letterlijk van alle kanten. We gaan daarbij niet over één nacht ijs: voorstellen worden voortdurend bijgeschaafd, rekening houdend met haalbaarheid en kostenbeheersing. Geen verrassingen, maar duidelijke communicatie.

Stap 4. Zodra de tekeningen definitief zijn goedgekeurd, bepalen we samen de montagedatum. Jij hoeft niets te doen: wij regelen de montage en de installatie, natuurlijk altijd in overleg. Na de installatie zorgen we er ook voor dat je nieuwe inrichting keurig schoon en opgeruimd is, zodat je zorgeloos aan het werk kunt.

Van idee tot ingebruikname
Jouw projectbegeleider van VOS is je vaste aanspreekpunt, en begeleidt jouw project van idee tot ingebruikname. Zo kun jij vertrouwen op een laboratorium of practicumlokaal dat naadloos aansluit op je wensen en situatie.

Zoek jij ook de ideale inrichting voor je laboratorium of practicumlokaal? Of wil je vooral wat advies? Neem dan contact met VOS op. Wij helpen je graag!


Op zoek naar standaard meubilair?

VOS instrumenten heeft al het standaard meubilair gewoon in de webshop.

MEUBILAIR

Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.