• Meer dan 50.000 producten
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Dé lableverancier voor onderwijs en laboratoria
Laboratorium

Laboratorium

Het laboratorium: het natuurlijke habitat van de wetenschapper. Ontdek alle benodigdheden, apparatuur, PBM en meer voor jouw lab in onze webshop!

Alle benodigdheden voor jouw laboratorium
Het laboratorium is het thuishonk van wetenschappelijk onderzoek. Chemie, toxicologie, (micro)biologie, kwaliteitsonderzoek en andere onderzoeksvelden vragen allemaal een laboratorium. Een ruimte waar gedreven analisten onderzoek verrichten, gebruikmakend van een betrouwbare inrichting en veilig materiaal. Welke vorm van research jij ook verricht, en wat je daar ook voor nodig hebt: laboratoriumbenodigdheden bestellen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Alle benodigdheden voor jouw laboratorium en deskundig advies op één plek. Dat is het gemak dat je vindt in de VOS instrumenten webshop: jouw online laboratorium groothandel.

Veilig werken in een laboratorium
Veilig werken in een laboratorium begint met nageleefde werkprotocollen en veilige laboratoriumbenodigdheden. Apparatuur die voldoet aan de vereiste gebruiksvoorwaarden en certificeringen, de juiste afvalstromen, glaswerk dat extreme condities kan weerstaan en veiligheidskasten bijvoorbeeld. Maar ook betrouwbare disposables zoals autoclaafzakken en filters.

De laboratoriumbenodigdheden van VOS instrumenten voldoen aan alle eisen en certificeringen om veilig werken in een laboratorium mogelijk te maken. Van droogstoof tot destillatiekolf en van pipet tot pincet: jij kunt vertrouwen op VOS.

VOS instrumenten, jouw laboratorium groothandel
We zijn een dool de wol geverfde laboratorium groothandel. En dat bewijzen we iedere dag. Bij VOS instrumenten profiteer je daarom van meer dan 40 jaar ervaring en een zeer groot assortiment laboratoriumbenodigdheden. Kies uit meer dan 50.000 producten die het werk in jouw lab eenvoudiger maken! Als laboratorium groothandel leveren wij A-merken zoals Nabertherm en Eppendorf naast ons eigen voordelige VOS-label. Zo vind je bij VOS instrumenten laboratoriumbenodigdheden voor ieder laboratorium. En ieder budget.

Hulp of een offerte op maat nodig? Vragen over onze laboratoriumbenodigdheden? Benieuwd wat de beste keuze is voor jouw laboratorium? Neem dan contact op met het VOS-team. We helpen je graag.

Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.