U bent hier: / Kamille bloesem (Matricaria chamomilla
Prijsweergave

Kamille bloesem (Matricaria chamomilla

Kamille bloesem (Matricaria chamomilla
Prijs
€204,00excl. BTW
Aantal
Voeg toe aan favorieten
Pagina afdrukken


Merk  :  3B

Artikelnummer:
6143-1000533

Omschrijving:

Kamille bloesem (Matricaria chamomilla)

De kamilleplant behoort tot de familie die in de volksmond bekend staat als asters, composieten, madeliefjes of zonnebloemen (Asteroideae, voorheen bekend als Compositae).
In het moedel van de bloesem van een echte kamille, worden zowel bloeiwijzen als individuele bloemen op een zeer gedetailleerde en duidelijke manier afgebeeld.

Bloeiwijzen worden vergroot met een factor 10 staat tot 1 met een uitsparing in de lengte om de interne en externe structuur weer te geven. De bloemen in volle bloei worden met 70 staat tot 1 vergroot, waardoor men een gedetailleerd kijkje kan nemen in het interne gedeelte. Bloeiwijzen en bloemen worden stevig op een standaard met een eigen grondplaat geleverd.

Sitemap

VACATURE

Prijzen onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Prijzen zijn exclusief wettelijk verplichte verwijderingsbijdrage.

Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Adres

Koeweistraat 8
4181 CD Waardenburg

Tel: 0418-575080
E: info@vosinstrumenten.nl

K.v.K: Tiel: 23054445
BTW nr: NL00.75.91.019.B01

Recycling apparatuur

VOS instrumenten is deelnemer van de Stichting Recycling Technologische Apparatuur (RTA), de RTA maakt het mogelijk om op een milieuverantwoorde wijze van uw elektronische apparatuur af te komen.
RTA-deelnemers én hun klanten kunnen apparatuur simpelweg GRATIS laten ophalen. Alles dat de RTA van u verlangt is dat u de RTA inseint via hun website en de apparatuur klaarzet. Kleine hoeveelheden kunt u met een speciale Stiching RTA doos zelf gratis versturen via PostNL.