• Meer dan 50.000 producten
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Dé lableverancier voor laboratoria en onderwijs

Reinigingsapparatuur

Je practicummateriaal reinigen na je demonstratie of praktijkles? Dat kost tijd. Maak het makkelijk met professionele reinigingsapparatuur voor in het lab!

Reinigingsapparatuur voor practica
Als docent of TOA die praktijklessen en demonstraties geeft weet je: de afwas van al je glaswerk, gebruiksmaterialen en andere proefonderdelen is minstens zoveel werk als de voorbereiding en het practicum zelf. En wordt het wel écht schoon? Dat is de maar de vraag. Gelukkig kun je ook reinigingsapparatuur voor practica inzetten voor al dat schoonmaakwerk.
De voordelen van reinigingsapparatuur bij jouw praktijklessen
  • Tijdbesparing: geen tijd of energie meer kwijt aan het handmatig boenen van je lesmaterialen.
  • Grondige reiniging: je kunt je lesmateriaal nooit zo vrij van chemicaliën, vuil en andere resten krijgen als een vaatwasser of ultrasoonreiniger dat kan. Juist op de moeilijke plekjes.
  • Consistente resultaten: je materialen bevatten geen resten van een vorige proef, waardoor de resultaten consistenter en betrouwbaarder zijn.
  • Veiligheid: contaminatie krijgt geen kans! Met goed gereinigde lesmaterialen hou je jouw praktijkles schoon en veilig.
  • Langere levensduur: instrumenten, glaswerk en andere practicummaterialen gaan langer mee als ze schoon blijven.
Reinigingsapparatuur kopen bij VOS
Wil je snel en makkelijk je materialen reinigen voor praktijklessen biologie, scheikunde of laboratoriumtechniek? Dan is reinigingsapparatuur kopen bij VOS instrumenten een slimme zet. Onze Miele vaatwassers en Branson ultrasoonreinigers zijn namelijk eerlijk geprijsd en betrouwbaar in hun prestaties - ook bij intens gebruik. Wil je meer informatie over onze reinigingsapparatuur? Kunnen we je helpen een keuze te maken uit ons assortiment? Neem dan contact op met het VOS-team. We helpen je graag aan het reinigingsapparaat dat perfect aansluit bij je wensen. En natuurlijk ook bij de aansluiting ervan.

Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.