Meer dan 50.000 producten
 Ruim 40 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / Dompelcirculator TTU-A korte as roerder
Prijsweergave

Dompelcirculator TTU-A korte as roerder

Dompelcirculator TTU-A korte as roerder
Prijs
€ 1.688,41excl. BTW

Voeg toe aan favorieten
Contact
Pagina afdrukken


Specificaties:

Artikelnummer:60075-19T3120
MateriaalRVS
MerkTamson

Omschrijving:

De Tamson TTU-A verwarmings-dompelcirculatoren zijn ontworpen om de temperatuur nauwkeurig in een op maat gemaakt bad te regelen, ook onder ruwe omstandigheden.

Deze plug-and-play versie is uitgerust met een roerder met korte as. De roerder met korte as is eenvoudig te monteren op ondiepe baden en zorgt voor een gelijkmatige temperatuur.

Door de "zelfverhitting" van het roermechanisme ligt de minimumtemperatuur ongeveer 5°C boven de omgevingstemperatuur. De streeftemperatuur kan in stappen van 0,01°C worden ingesteld. De temperatuur wordt weergegeven in 0,01°C. Deze twee decimale uitlezing van het display is ook beschikbaar via de RS232 en de gratis Tamcom-software.

De dompelcirculator voldoet aan de CE-regelgeving en is uitgerust met een mechanische resetbare veiligheidsthermostaat en een vlotter om een ??correct niveau van de badvloeistof te garanderen.

Kenmerken van de Tamson TTU-A dompelcirculator met korte as roerder
- Voor relatief ondiepe baden
- Van makkelijk te reinigen en robuust RVS
- Temperatuurbereik: omgevingstemperatuur tot +200°C
- Temperatuur nauwkeurigheid: 0.01°C

De TTU-A is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Kijk ook eens bij de andere TTU-A modellen voor de dompelcirculator die het beste past bij uw behoeften.