Meer dan 50.000 producten
 Ruim 35 jaar ervaring
 Uw voordeligste lableverancier
U bent hier: / Dompelcirculator TTU-A lange as/spiraal
Prijsweergave

Dompelcirculator TTU-A lange as/spiraal

Dompelcirculator TTU-A lange as/spiraal
Prijs
€ 1.688,41excl. BTW

Voeg toe aan favorieten
Contact
Pagina afdrukken


Specificaties:

Artikelnummer:60075-19T1010
MateriaalRVS
MerkTamson

Omschrijving:

De Tamson TTU-A verwarmings-dompelcirculatoren zijn ontworpen om de temperatuur nauwkeurig in een op maat gemaakt bad te regelen, ook onder ruwe omstandigheden.

Deze plug-and-play versie is uitgerust met een roerder met lange as en een koelspiraal. De roerder met lange as zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in diepere baden. De koelspiraal maakt aansluiting op een koelcirculator mogelijk voor tegenkoeling.

De streeftemperatuur kan in stappen van 0,01°C worden ingesteld. De temperatuur wordt weergegeven in 0,01°C. Deze twee decimale uitlezing op het display is ook beschikbaar via de RS232 en de gratis Tamcom-software.

Bij gebruik van de standaard ingebouwde koelspiraal ligt de minimale bedrijfstemperatuur ongeveer ±5°C boven de temperatuur van de koelvloeistof die in de koelspiraal circuleert. Minimale werktemperatuur bij gebruik van externe koeling ligt rond de 10°C.
De dompelcirculatiepomp voldoet aan de CE-regelgeving en is uitgerust met een mechanische resetbare veiligheidsthermostaat en een vlotter om een ??correct niveau van de badvloeistof te garanderen.

Kenmerken van de Tamson TTU-A dompelcirculator met lange as en koelspiraal
- Voor diepere baden
- Aan te sluiten op een koelcirculator
- Van makkelijk te reinigen en robuust RVS
- Temperatuurbereik: omgevingstemperatuur tot +200°C
- Temperatuur nauwkeurigheid: 0.01°C

De TTU-A is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen. Kijk ook eens bij de andere TTU-A modellen voor de dompelcirculator die het beste past bij uw behoeften.