• Meer dan 50.000 producten
  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Dé lableverancier voor onderwijs en laboratoria
Veiligheid

Veiligheid

Veiligheid staat voorop! Zeker wanneer je werkt met schoolgaande jongeren. Hier vind je alle artikelen voor veilige praktijklessen en demonstraties in jouw lokaal.

Veiligheid in het lokaal
Veilig werken staat voorop! Zeker wanneer je werkt met schoolgaande jongeren. In practicumruimten worden immers chemische stoffen, vuur en potentieel scherpe materialen gehanteerd door leerlingen. Door te werken met de juiste veiligheidsmiddelen en instructies wordt de basis van veilig werken gelegd. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn hier een onmisbaar onderdeel van. Hierbij kun je denken aan labjassen en handschoenen, maar ook veiligheidsbrillen en face shields.

Waarom veiligheid tijdens je praktijkles belangrijk is
Veiligheid is tijdens je praktijkles van de allerhoogste prioriteit. Om aan de vereiste werk- en kwaliteitsvoorschriften tijdens practica te voldoen, en medewerkers én je leerlingen te beschermen. Zorg dat de juiste werkwijze bekend is bij de leerlingen, en de juiste veiligheidsmiddelen voorhanden zijn om veilig werken voor iedereen mogelijk te maken. Zo behaal je de meest succesvolle praktijklessen - en een werkplek waar iedereen zich veilig voelt. Zoals het gezegde gaat: voorkomen is beter dan genezen.

Veiligheidsmiddelen van VOS instrumenten
Jouw practicum maak je veilig met veiligheidsmiddelen van VOS instrumenten. Niet alleen met apparatuur en een inrichting die aan de relevante veiligheidsvoorschriften voldoet, maar ook met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) zoals handschoenen. Is er onverhoopt toch een ongelukje gebeurd in je practicumles? Bij VOS instrumenten vind je niet alleen persoonlijke beschermingsmiddelen, maar ook veiligheidsmiddelen voor wanneer het leed al geleden is, zoals oogdouches.

Heb je vragen over onze veiligheidsmiddelen? Wil je weten hoe je de veiligheid in jouw practicum efficiënt maar voordelig bevordert? Neem dan contact op met het VOS-team. We staan voor je klaar.

Bestellijst

Uw winkelwagen is leeg.